Door middel van geavanceerde technologische kennis en industriële samenwerkingen, versnelt het Fraunhofer Project Center nieuwe technologieën en zakelijke oplossingen op de markt voor de maakindustrie.

Projecten voor samenwerking

Samen kunnen het Fraunhofer Project Center (FPC) en de industrie een aanzienlijke bijdrage leveren aan het creëren van industriële technologische oplossingen en aan de uitdagingen van een voortdurend veranderende wereldwijde omgeving. Wij bieden industrieën de mogelijkheid om samen te werken en te profiteren van ons uitgebreide netwerk om toepasbare oplossingen voor uw bedrijf te realiseren.

Projecten in uitvoering

Gesteund door het AMP ontwikkelt het Fraunhofer Project Center innovatieprojecten op het gebied van productietechnologie. Elk AMP-project is opgebouwd rond een industriële samenwerking, waarbij bedrijven worden voorzien van relevante kennis en nieuwe technologische en industriële methodologieën.

Projecten door Fraunhofer Project Center

Lees hoe het Fraunhofer Project Center samenwerkt met bedrijven om industriële oplossingen te creëren die praktisch te implementeren en effectief zijn.

Ontwikkeling van innovatieve materialen voor Polaroid.

 

Verder lezen

Luchtvaart overtuigd van Additive Manufacturing.

Verder lezen

Visualisering ter ondersteuning van het besluitvormingsproces.

 

Verder lezen