Wees voorbereid op de toekomst met Industry 4.0

Waarom een Industry 4.0 Audit

Iedereen ziet in dat technologieën, processen en productietechnieken snel veranderen in deze dynamische 21e eeuw. Vroeger hadden bedrijven enkele jaren, of soms zelfs decennia, de tijd om hun achterstand in te halen als zij achterliepen op een innovatie. In 2021 is dit anders. Als een bedrijf één innovatie mist, kan het al lastig zijn om de huidige marktpositie te behouden. Mist u twee innovaties, dan kan het zelfs betekenen dat u moet vechten voor het voortbestaan van uw bedrijf.

Een Industry 4.0 audit geeft u uitgebreid inzicht in uw organisatie en de positie van uw organisatie binnen de sector waarin u actief bent. U leert over technologische ontwikkelingen die u kunnen helpen om, zowel lokaal als wereldwijd, een voorsprong te krijgen op uw concurrenten. Daarnaast creëert de audit bewustzijn van de gebieden waarop de infrastructuur van uw bedrijf goed presteert, en welke gebieden baat zouden kunnen hebben bij innovatie.

Na het uitvoeren van de Industry 4.0 Audit zult u uw productieprocessen, en hoe deze in verhouding staan tot de industriestandaard, beter begrijpen, om te kunnen zoeken naar innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande problemen. De inzichten die hieruit voortkomen, helpen u meer gerichte en beter onderbouwde beslissingen te nemen. Daarnaast geeft het u inzicht in hoe toekomstige en bestaande innovaties uw processen kunnen verbeteren, en wat dat u onder de streep meer oplevert.

De laatste fase van de Industry 4.0 Audit verschaft uw bedrijf een gedetailleerde roadmap, met de benodigde stappen voor een digitale transformatie.

Neem contact met ons op

DE WEG NAAR SUCCES VOOR UW BEDRIJF IS STERK AFHANKELIJK VAN:

  • De strategische richting en commitment van het management en de directie

  • Waar en hoe digitale productie een meerwaarde voor uw bedrijf zou vormen en voor motivatie en enthousiasme zorgt onder uw medewerkers

  • Robuuste data, de IT-infrastructuur en de data-architectuur

  • Het vermijden van in elkaar geflanste oplossingen die een knelpunt kunnen vormen voor het opschalen van de productieomgeving

  • De technische, management- en transformatiecapaciteit

  • Het weten te begrijpen en uitvoeren van veranderingen


Ondernemers in Oost-Nederland die interesse hebben in een dergelijke audit, kunnen profiteren van een BOOST Smart Industry Voucher. Voor meer informatie, kijk op BOOST Smart Industry Voucher.